Final countdown! – 2012.02.29.

A bőröndbe történő csomagolás egy külön művészet…

Hát igen…elérkezett az idő, ugyanis már csak pár nap és indulás! Holnap (vagyis már ma^^) elkezdek készülgetni, mert hát jobb az, ha az ember szépen lassan átgondolja, hogy mit is akar vinni meg mit nem. 23 kiló az nem sok bouguval együtt…majd a kézipoggyásznak is egy kis bőröndöt viszek, így abba tudok ruhákat tuszkolni. Nem tudom még, hogy mennyit viszek, de semmiképpen nem akarom túlzásba vinni.


9-én kezdődik az edzőtábor a Kokushikanon, amivel kezdünk. Napi 3 edzés majdnem egy hónapon keresztül. Biztosan belelendülök a dolgokba. 8-án költözök a koleszba, ami szerencsére eléggé közel van a sulihoz (kb. 5perc). Addig valószínűleg Masamichinél leszek. Lesz egy kis időm(3nap) átállni, és újra megszokni környezetet. Találkozunk majd Naokival és megyünk yakinikut enni. Biztos magamba teszek vagy 2 kilót… 😀

Egy kicsit a kendóról. Ota sensei már elkezdte Magyarországon az instrukcióit, amik inkább technikai szempontból fontosak. Majd később leírom őket. Én magamban a nyomással szeretnék a legtöbbet foglalkozni. A helyes légzéssel, és a debana módszereivel. Szerintem ezek adják a legszilárdabb alapot. Persze ezekhez fontos a helyes kihon (kamae, alapmozgás) is, amire szintén nagyon figyelek majd. Mindezek mellett a kondíció, a láb erejének fejlesztése.


A jelszó: lazán de keményen! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük