kérdőszavak

Gyakran feltett kérdések

Helló! 

Összeszedtem a leggyakrabban előforduló kérdéseket. Ha a piros részre klikkelsz, lenyílik az aktuális válaszom. Ha olyan kérdésed van, amelyre itt nem találsz választ, írj nekem nyugodtan a kendokultura@gmail.com e-mail címre! Amint tudok, írok Neked! 

A már megjelent példányokat a https://kendo-kultura.hu/hu/shop oldalon találod. 

Egy példány ára 1.290 Ft. 

Igen! 3 havi és a 2018-as évre szóló előfizetést tudok jelenleg biztosítani. Ez azért is jó, mert akkor nem kell Neked a havi utalásokkal bajlódni. 

Itt: https://kendo-kultura.hu/uzlet/ megtalálod az előfizetési opciót. Az előfizetésed időtartama alatt a legfrissebb számot mindig megkapod e-mailen!

A Magazinok biztonságos webshop rendszer mögött találhatóak (van a weboldalamnak SSL tanúsítványa).

Ajánlom a legkényelmesebb fizetési módot: a PayPal-on keresztül történő fizetést, de választható utalás is. A PayPal gombon keresztül tudsz sima bankkártyás fizetést is bonyolítani. Bármelyiket is szeretnéd, pár kattintás után kifizethető a kért lapszám.

Természetesen! Vállalkozóként végzem ezt a tevékenységet. A számla ÁFA-t nem tartalmaz, alanyi adómentes.

Igen, tudom, hogy kb. 1 órányi munka díja egy lapszám ára. Pedig az összeállítása, megírása, tervezése, fordítása rengeteg munkaóra. De én küldetésemnek érzem azt, amit csinálok, ezért mindenki számára elérhető árat kalkuláltam.