HEIHÓ MAGAZIN

Mi ez a Heihó Magazin?

Igazi hiánypótló újdonságot szeretnék a figyelmedbe ajánlani!

Ha Téged is elvarázsol a japán harcművészetek világa, szerintem alig várod már, hogy olvashasd végre ezt a havonta megjelenő online kiadványt!

Te is jól tudod, hogy milyen óriási szakadék húzódik a japán kendó, és a világ más pontjain gyakorolt kendó között!

A Japánban töltött éveim alatt tiszteletreméltó, rangos mesterek tanítványaként azért dolgoztam, tanultam, edzettem, gyakoroltam, hogy megértsem ennek az átláthatatlannak tűnő távolságnak az okát.

A jövőben a tapasztalataimat, a tudásomat szeretném Veled – eddig még szokatlan formában – egy online kiadvány, a HEIHÓ MAGAZIN keretén belül megosztani!

Már több mint egy éve, hogy útjára indult a Heihó magazin. Sokat alakult és változott az elmúlt hónapok alatt, viszont a lelkesedés változatlan. Véleményem szerint, bár sokféle kendós kiadvány létezik, a Heihó Magazin legnagyobb erőssége az a különleges, emberközeli hangnem amellyel különleges színt visz a kendó világába. Ismeretségeim során olyan interjúkat tudtam készíteni, amelyek egyedülállónak mondhatók.

A tapasztalatokból tanulva 2019-es évtől több tekintetben is átalakult a Magazin. Most már csak magyar nyelven jelenik meg, hogy egyfajta közösség építő szerepet is betöltsön hazánk kendós életében. Szeretném jobban felkarolni hazánk kendósait, hiszen az elmúlt évtizedek során rengeteg tapasztalat halmozódott fel, amelynek érdemesnek tartom fórumot teremteni, hogy tanulhassunk egymástól. Természetesen a japán vonalat is szeretném tartani a továbbiakban. Kéthavi megjelenésre számíthattok, amelyre minden páros hónap elején-közepén kerül sor.
 

Az elmúlt hónapok során több ingyenes “kedvcsináló” anyag jelent meg, amelyeket egy email címért cserébe megkaphatsz, és innen is elérheted őket.